10

Komentari (10)

nono
Mogu Ibri čistit cipele jedan ljevu a drugi desnu !
bavarac88
Puko ko fosna...na kakvim li je drogama ovaj
Ribery
Jel to onaj sto nije mogao u Manchesteru dodati pas na pet metara..
miki30
E ovo mrzim, kad neko hvali igrača iz svoje ekipe i kaže najbolji je na svijetu. Kakav crni Lukaku, nije ni do koljena Lewandowskom.
makelele
Lukaku da je u Bayernu, ne bi postigao toliko pogodaka kao Lewandowski.
Bronson94
Nije nista pogresno ni rekao, lewa bi dao sigurno vise
Len
Ma mijenjaj ti dilera Vieri, poceo te frajer uzimati losom robom ?
sport1
Evo upravo je Vieri procitao tvoj komentar i zove me, kaze nasikirao se pravo zbog tvojih rijeci. Njemu kao vrhunskom sportisti i milioneru tesko padaju rijeci komsije preko mediteranskog mora,a samo sto je dao svoje slobodno misljenje. Daj Len izvini se covjeku... Sportski pozdrav
Zbristrika
@len 100% Vieri na gudri nekoj.. Lukaku svaka cast ali Lewa je najbolji napadac na svijetu, vec par godina to pokazuje..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.