"Siguran sam da Lewandowski ne bi dao toliko golova za Inter kao Lukaku"

Zanimljiva izjava Vierija

"Siguran sam da Lewandowski ne bi dao toliko golova za Inter kao Lukaku"

Endin Čaušević

FIFA će u četvrtak dodijeliti nagradu The Best za najboljeg igrača u prethodnoj godini, a mnogi vjeruju da će trofej osvojiti Robert Lewandowski.

Lewandowski igra zaista nevjerovatno u dresu Bayerna u posljednje vrijeme, a posebno impresivan bio je prošle sezone. Pored njega u borbi za ovu nagradu ostali su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, ali čini se da će ovaj put Poljak zasluženo osvojiti nagradu.

Međutim, nisu baš svi oduševljeni time što će Lewandowski biti najbolji na svijetu, a u centru pažnje našla se izjava legendarnog italijanskog napadača Christiana Vierija.

On vjeruje da Lewandowski nije najbolji napadač na svijetu, te je poručio da je za njega dosta bolji Romelu Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da Lukaku igra za Bayern siguran sam da bi dao isti broj golova kao Lewandowski. Ipak, da Lewa igra za Inter siguran sam da ne bi dao toliko golova kao Lukaku. Za mene je on najbolji napadač na svijetu trenutno. Spominje se tu i Harry Kane, ali Lukaku je ispred svih njih", poručio je Vieri.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Len
Ma mijenjaj ti dilera Vieri, poceo te frajer uzimati losom robom ?
4 1
Bronson94
Nije nista pogresno ni rekao, lewa bi dao sigurno vise
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi