"Sigurno ćemo gledati večeras Manchester City i nadati se čudu"

Borba za titulu nikad zanimljivija

"Sigurno ćemo gledati večeras Manchester City i nadati se čudu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola proteklog vikenda pobijedili su u gostima Newcastle sa 3:2 golom u posljednjim minutama utakmice.

Redsi su ponovo uspjeli nekako da dođu do tri boda kada je u posljednjim minutama utakmice gol za pobjedu protiv Newcastlea postigao Divock Origi, a s ova tri boda Liverpool je ponovo preuzeo lidersko mjesto.

Liverpool sada ima 94 boda i dva više od drugoplasiranog Manchester Cityja koji svoju utakmicu igra večeras na Etihadu protiv Leicestera. Na Anfieldu se nadaju kiksu Građana, ali za to je sve manje vremena.

Ukoliko Leicester ne uspije napraviti večeras iznenađenje onda se zna da ćemo pobjednika Premiershipa saznati tek u zadnjem kolu. Ipak, Redsi se nadaju da će ostati na prvom mjestu i nakon večerašnje utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kapiten ovog tima Jordan Henderson izjavio da će igrači Liverpoola sigurno gledati večerašnju utakmicu i nadati se čudu na Etihadu.

"Naravno da ćemo gledati Manchester City i iskreno da kažem nadat ćemo se čudu. Oni su odlična ekipa, ali smo i mi. Ko god da osvoji titulu to će biti zasluženo. Nismo mogli bolje od ovoga i nemamo za čim žaliti. Možemo se samo moliti da se nešto desi u našu koristi", rekao je Henderson.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi