Silva: Bod u derbiju ne dolazi u obzir
Foto: EPA

Derbi grada Manchestera

Silva: Bod u derbiju ne dolazi u obzir

S. Bošković

Veznjak Manchester Cityja David Silva tvrdi da ne bi bio zadovoljan bodom u derbiju protiv Manchester Uniteda koji se igra u četvrtom kolo engleske Premier lige.

Već u ranom dijelu sezonu igrat će se derbi grada Manchestera, a koplja će ponovno ukrstiti Pep Guardiola i Jose Mourinho. 

Jedan od najboljih fudbalera Građana David Silva rekao je da se on ni njegovi suigrači neće zadovoljiti remijem. 

"Počeli smo sezonu odlično i mislim da ćemo odigrati dobro derbi, ali nećemo igrati za bod", rekao je Španac, te je još dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrat ćemo na pobjedu. Posljednjih par sezona na Old Traffordu igramo dobro, znamo da je rival težak, ali remi nas neće zadovoljiti", zaključio je Silva. 

Manchester United i Manchester City ubilježili su tri pobjede u tri utakmice na početku nove sezone u Premier ligi. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi