Šime Vrsaljko odigrao posljednju utakmicu za Inter, a to nije ni znao

Skinuli ga sa spiska za Seriju A i EL

Šime Vrsaljko odigrao posljednju utakmicu za Inter, a to nije ni znao

Endin Čaušević

Šime Vrsaljko je pred početak ove sezone sigurno vjerovao da je dolazak u Inter najbolji potez za njega, ali se prevario.

Inter je ljetos dogovorio posudbu Vrsaljka do kraja ove sezone s opcijom da otkupe njegov ugovor od Atletico Madrida, ali već sada je jasno da se to neće desiti. Vrsaljko je odigrao samo 12 utakmica i problemi s povredama su ga koštali u Interu.

Naime, italijanski klub nije uspio prekinuti posudbu i vratiti ga u Atletico, no angažovali su Cedrica Soaresa koji će zauzeti mjesto Vrsaljka na desnom beku. Vrsaljko je čak izbačen sa spiska igrača koji će konkurisati za mečeve Intera u Seriji A i Evropskoj ligi u drugom dijel u sezone.

Iako njegova posudba još traje već sada je jasno da je Vrsaljko odigrao svoju posljednju utakmicu za Inter jer neće moći više igrati u Seriji A i Evropskoj ligi. Umjesto njega na spisku je sada Soares koji je stigao iz Southamptona.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi