Conte uhvaćen ispred sjedišta svog novog kluba?
(Foto: Twitter) Conte je još u sudskom sporu sa Chelseajem zbog otkaza, ali italijanski mediji ne prestaju sa špekulacijama

Italijanski strateg nije bio pričljiv

Conte uhvaćen ispred sjedišta svog novog kluba?

Antonio Conte je u potrazi za angažmanom od kada je dobio otkaz u Chelseaju, a iako je u prošlosti poručivao da nije u pregovorima ni sa jednim klubom iz Serije A, danas je "uhvaćen na djelu".

Još ranije su se pojavile informacije da bi Antonio Conte mogao preuzeti kormilo Intera od Luciana Spallettija, a danas su novinari uhvatili nekadašnjeg selektora Italije ispred sjedišta Nerazzurra.

Na pitanje novinara da li dogovora svoj novi angažman, Conte je sako kratko poručio: "Nemam komentara".

Jasno je međutim da bi Conte kormilo Intera eventualno mogao preuzeti tek po završetku sezone jer je još uvijek u sudskom sporu sa Chelseajem. Inače, italijanski mediji špekulišu da bi Spallettiju posao mogao spasiti samo trofej, bilo da se radi o Kupu Italije ili Ligi Evrope.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte je tokom bogate karijere predvodio Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus i Chelsea, dok je dvije godine proveo radeći kao selektor Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi