Simeone bjesnio zbog Ramosa i sudije: Imaš ovako mala m**da

Trener Jorganždija nije mogao shvatiti zašto kapiten Reala nije kažnjen

Simeone bjesnio zbog Ramosa i sudije: Imaš ovako mala m**da

U subotu je na stadionu Wanda Metropolitano, u okviru 7. kola LaLige, odigran madridski derbi.

Duel Atletico Madrida i Real Madrida završen je rezultatom 0:0, a gledaoci nisu imali puno toga vidjeti kada je igra u pitanju. Ipak, nije moglo bez varnica, a španski mediji i danas pišu o jednoj situaciji.

Ako pitate trenera Atletico Madrida, Diega Simeonea, kapiten Real Segio Ramos je u jednom trenutku izvrijeđao pomoćnog sudiju. Pominjao je Ramos, navodno, majku pomoćnog arbitra, ali taj njegov potez nije sankcionisan.

Simeone je to vidio i čuo, pa se i tokom TV prenosa mogla vidjeti njegova ljutita reakcija i protesti kod glavnog arbitra i četvrtog sudije. Treneru Atletica nije bilo jasno zašto se Ramosovo ponašanje ne kazni.

Španski mediji prenose da se na snimaku Simeoneu mogu pročitati riječi sa usana, pa je on tako navodno rekao četvrtom arbitru: "Prepao si se! Tvoja m**a su ovako mala... Kako možeš dopustiti da se izvuče nakon takvih uvreda? Kako?"

Uz gore navedene riječi išla je i "prikladna" gestikulacija trenera Atletico Madrida...

Potražite više informacija na temu La Liga:

I napadač Atletico Madrida Diego Costa se žalio na pomenutu situaciju, a dok je napuštao teren glavnom arbitru Gonzalez Gonzalezu je poručio: "Ja sam dobio suspenziju od osam utakmica za upola manju stvar".

Bez obzira na proteste Jorgandžija, Ramos je medriski derbi završio bez javne opomene.

Top Komentari

Blokiran
Ovaj simeone bas voli muda
4 0
ArminA
Simeone kupio ofanzivne igrace a igra defanzivno . Ekipa koja svaku utakmicu ide da umrtvi igru a naprijed ako sta naprave ...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi