Simeone i Atletico bijesni, traže kaznu za sramotne riječi koje je izustio Sergio Ramos

Hoće li stoper Reala biti kažnjen?

Simeone i Atletico bijesni, traže kaznu za sramotne riječi koje je izustio Sergio Ramos

E. Škorić

U subotu navečer nije bilo pretjerano zanimljivo u duelu Atletica i Reala, pa je madridski okršaj završen rezultatom 0:0.

Međutim, u Atleticu su bijesni, Diego Simeone traži da se Ramos kazni jer je pomoćnom sudiji u jednom trenutku dobacio da je ku**in sin.

Simeone je glavnom sudiji Gonzalezu na poluvremenu rekao šta je Ramos dobacio njegovom pomoćniku i nije mogao da vjeruje da ovaj nije isključen zbog svojih riječi.

Zbog sličnih stvari Diego Costa je ranije znao biti žestoko kažnjen, a ukoliko sudija u svom izvještaju napiše Ramosovu uvredu prema njegovom pomoćniku, stoper Reala mogao bi biti žestoko kažnjen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, vjeruje se da to toga neće doći iako je Simeone tražio da se sankcioniše takvo ponašanje Ramosa.

Top Komentari

ubnt
Riješili se dosadnog Mourinha i njegovog antifudbala ! Još da nam se riješiti i ovog zalizanka Simeonea , fudbal ce opet prodisati !
0 3
xavi26
ako napise onda je i sebe kaznio..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi