Simeone: Chelsea nema slabosti
FOTO - EPA

Simeone: Chelsea nema slabosti

Adnan Beganović

Revanš susret osmine finala Lige prvaka večeras će odigrati Chelsea i Atletico Madrid.

Londonska ekipa je u prvom susretu odigranom u Madridu slavila s minimalnih 1:0, no popularne Jorgandžije žele slaviti u revanšu.

Svjesni su da to neće biti lako, a šef stručnog štaba Diego Simeone za protivnika ima samo riječi hvale.

"Chelsea trenutno nema slabosti. Pod Tuchelom još nije izgubio i veliko je pitanje hoće li izgubiti", rekao je Simeone i dodao:

"Chelsea je jak kod kuće i igra prilično dobro. Cilj nam je nametnuti im svoju igru. Želimo pobijediti”, dodao je trener Atletica.

Mozzart kladionica daje sjajne kvote za ovaj meč. Chelsea je favorit, ali ono što se nudi na Aletico je zaista odlično.

OVDJE ostavite vašu opkladu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzontra_volta9
Utakmica prva nije igrana u Madridu... Autoru teksta da se malo inf
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.