Fabrizio Romano otkrio nove informacije: Dva kluba skautirala Ahmedhodžića, jedan poslao ponudu

U pregovorima s Atalantom

Fabrizio Romano otkrio nove informacije: Dva kluba skautirala Ahmedhodžića, jedan poslao ponudu

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić na ljeto će najvjerovatnije napustiti ekipu Malmea i kako stvari stoje karijeru će nastaviti u italijanskoj Seriji A.

Ahmedhodžić se već neko vrijeme povezuje s transferom u Atalantu, a nedavno je i sam izjavio da su pregovori u završnoj fazi, te da će uskoro sve biti ozvaničeno.

"Moj transfer nije zvaničan, ali su prgovori u naprednoj fazi. Tražila su me još dva kluba iz Italije", kazao je Ahmedhodžić u emisiji Clubhouse Gianluce Di Marzija.

Ranije se bh. defanzivac povezivao s Manchester Unitedom i Chelseajem, ali je sada čini se jasno da od odlaska u Premiership neće biti ništa.

Ugledni italijanski novinar Fabrizio Romano jutros je objavio da United i Chelsea nisu slali zvanične ponude za Ahmedhodžića, te je potvrdio da su pregovori s Atalantom u završnoj fazi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Malmo nije dobio nikakve zvanične ponude od Chelseaja ili Manchester Uniteda za Anela Ahmedhodžića do danas. Bosanski defanzivac je bio skautiran od oba kluba i jedan je od najzanimljiviji mladih štopera u Evropi. Ipak, Atalanta je u završnim pregovorima za njegov potpis", napisao je Romano.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi