Simeone nagovijestio odlazak iz Atletica

Sprema se za novi izazov

Simeone nagovijestio odlazak iz Atletica

Argentinski trener Diego Simeone po okončanju ugovora će najvjerovatnije napustiti Atletico Madrid.

Popularni Cholo je nedavno ugovor koji je važio do 2020. godine odlučio skratiti za dvije godine, a takav potez je samo podgrijao špekulacije o tome da već razmišlja o karijeri nakon epizode na Vicente Calderonu.

"Bolje je pripremati se za sadašnjost, to je najbolji put za dalji napredak. U budućnosti će biti novih stvari i moramo biti spremni kada dođu. To je izazov za sve nas, čini nas jačim. Morate biti spremni za promjene", kaže Simeone.

Mediji već uveliko nagađaju da će Simeone po isteku ugovora 2018. godine preuzeti Inter u kojem je imao priliku nastupati kao igrač, a spominjalo se također i da će biti imenovan za selektora Argentine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi