Simeone napokon otkrio da li će ostati u Atleticu

Argentinski stručnjak na meti mnogih ekipa

Simeone napokon otkrio da li će ostati u Atleticu

Endin Čaušević

Argentinski stručnjak Diego Simeone nakon mnogih špekulacija napokon je otkrio da li će i naredne sezone ostati u Atletico Madridu.

Simeone je ove sezone doveo Atletico do finala Lige prvaka, ali je njegova ekipa nakon penala poražena od Reala. Argentinac se nalazi na meti mnogih evropskih klubova, a najviše se špekulisalo da će preuzeti klupu Intera.

Ipak, nakon silnih medijskih špekulacija konačno se oglasio i Simeone koji je potvrdio da će i naredne sezone biti trener Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Simeone se oglasio preko svog zvaničnog Instagram profila, te je napisao da je odlučio da i naredne sezone bude na klupi kluba sa Vicente Calderona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi