Simeone pred Liverpool: Napast ćemo Liverpool? To je lijep san

Trener Jorgandžija

Simeone pred Liverpool: Napast ćemo Liverpool? To je lijep san

Trener Atletico Madrida Diego Simeone bio je iskren pred večerašnju utakmicu protiv Liverpoola u Ligi šampiona. 

Jorgandžije večeras od 21.00 sati brane prednost od 1:0 iz Madrida u revanšu osmine finala, a Simeone poručuje da će dobra odbrana biti prvenstveni plan igre za njegov tim večeras.

"Ne bi bilo logično da vam kažem koja nam je taktika. Neki treneri stalno pričaju kako će uvijek napasti protivnika, ali za nas bi to bio samo lijep san. Odbrana je naš veliki kvalitet", kaže Argentinac.

On također dodaje:

"Mi se uvijek takmičimo na visokom nivou. Takav meč nas očekuje i sutra i od nas se traži da odgovorimo zadatku. Ako se držimo plana, mislim da možemo da ih ugrozimo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Drugi vas muče samo u određenim periodima utakmice, oni to rade sve vrijeme. Linije su im visoko, pritiskaju vas. Na različite načine vas mogu napasti, zato je potrebno da ostanemo koncentrisani sve vrijeme i ne dozvolimo greške", dodaje Simeone.

Osim utakmice Liverpool - Atletico Madrid večeras je na rasporedu i revanš između PSG-a i Borussije Dortmund.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Ja ne znam postoji li osoba koja voli da gleda ovaj antifudbal atliko madrida ?
3 0
tbra
Kad si ti koga napao osim svoje zene indijanac
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi