Simeone: Strpljiv sam momak, golovi će doći
FOTO: EPA

Trener Atletica nakon remija

Simeone: Strpljiv sam momak, golovi će doći

U taboru Atletico Madrida nisu pretjerano zadovoljni remijem u utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSV-a.

Španski klub se sinoć u Eindhovenu pokazao kao znatno kvalitetniji protivnik, međutim u prvoj utakmici nije uspio riješiti prolaz. Nakon utakmice komentar je dao i trener madridske momčadi Diego Simeone.

"Golovi će doći, ja sam strpljiv momak. PSV je težak protivnik, posebno kada igra na domaćem terenu. Sa druge strane, mi smo imali dvije stopostotne šanse, nismo pogodili, ali sam spokojan pred revanš", kazao je Simeone.

Utakmicu je prokomentarisao i defanzivac Luis Filipe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Pokušavali smo, trčali smo, ali nismo mogli. Nedostajala je hladnokrvnost u završnici i PSV se dobro branio u takvim situacijama. Jasno je da nam je teško davati golove, ali stvaramo šanse. Moramo da pobijedimo kod kuće, nema nam druge", zaključio je Filipe Luis.

Revanš se igra 15. marta u Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije