Jače od njega: Sin legende plakao, ekipa se zatvorila u svlačionicu i nije izlazila satima

Bolan poraz

Jače od njega: Sin legende plakao, ekipa se zatvorila u svlačionicu i nije izlazila satima

A. Čaušević

Suze Giovanija Simeonea nakon utakmice Cagliari - Torino najbolje govore koliko je taj meč bio važan za ekipu sa Sardinije.

Torino je na kraju slavio s 0:1, Cagliariju nanio deveti poraz u posljednjih deset mečeva te tako produbio krizu Sardinaca.

Sinu legendarnog Diega Simeona je poraz itekako teško pao pa su ga kamere poslije meča snimile kako plače.

Ekipa koja u svom timu ima provjerena imena poput Godina, Ruganija i Nainggolana za pobjedu ne znaju od 7. novembra kada su pobijedili Sampodriju s 2:0.

Poslije poraza trener Di Franceso, klupsko rukovodstvo i igrači su se zatvorili u svlačionicu gdje su ostali neko vrijeme i nisu željeli da daju bilo kakve izjave.

Cagliari je u zoni ispadanja i poraz od direktnog konkurenta za opstanak znači da su sada na -5 od sigurne zone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi