Simeone u šoku: Minute su bile u pitanju

Nevjerovatna situacija

Simeone u šoku: Minute su bile u pitanju

E. Oštraković

Arsenal je jučer napravio sjajan posao dovođenjem Thomasa Parteya iz Atletico Madrida.

Navijači Arsenala dugo su čekali da se ovaj transfer ozvaniči, a veliki broj njih nije vjerovato da će uprava kluba uspjeti završiti sve do kraja prijelaznog roka.

Pojavila se i informacija koju su prenijeli španski mediji, a ona kaže da su u Atletico Madridu jako ljuti na Arsenal i njihov način poslovanja.

Naime, nevjerovatno je to da je Arsenal sinoć u 23:28, dakle 32 minute prije zatvaranja prijelaznog roka, aktivirao klauzulu i kupio Thomasa Parteya.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je jako naljutilo čelnike Atletico Madrida, koji su ostali bez riječi, te nisu mogli da vjeruju šta su im Topnici uradili.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije