Simeone: Večeras će odlučiti sitni detalji

Trener Atletica pred revanš

Simeone: Večeras će odlučiti sitni detalji

Fudbaleri Leicester Cityja i Atletico Madrida večeras će na King Power stadionu igrati revanš susret četvrtfinala Lige prvaka.

Atletico je prvu utakmicu na domaćem terenu dobio rezultatom 1:0, pa je večeras sve otvoreno. Trener Jorgandžija Diego Simeone poručio je da će večeras odlučiti sitni detalji pobjednika i plasman u polufinale Lige prvaka.

"Leicester je u sjajnoj formi i veoma su blizu njihovog najvećeg nivoa u posljednjih šest ili sedam utakmica. Naši karakteri su veoma slični, ne postoji mnogo razlike u načinu na koji igramo. Očekujem veoma izjednačenu utakmicu. U prvoj utakmici bilo je veoma teško, a očekujem da će tako biti i u revanšu. Meč će presuditi sitni detalji", rekao je Diego Simeone.

Podsjetimo, Atletico će večeras tražiti svoje treće polufinale u protekle četiri sezone, dok će Leicester biti u potrazi za pravim čudom i najvećim uspjehom u historiji tima kada su u pitanju evropska takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi