U Leicesteru smatraju da penal nije postojao
Foto: EPA

Da li je start nad Griezmannom bio van kaznenog prostora?

U Leicesteru smatraju da penal nije postojao

Atletico Madrid je sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka slavio nad Leicesterom rezultatom 1:0. Jedini pogodak za Madriđane je postigao Antoine Griezmann sa bijele tačke.

Naime, nakon jednog kontranapada Atletica, Antoine Griezmann je krenuo ka kaznenom prostoru Leicestera kada je na njega startovao Marc Albrighton.

Mnogi smatraju da je start bio izvan kaznenog prostora, ali je sudija, svejedno, pokazao na bijelu tačku. U Leicesteru smatraju da je i sam kontakt bio preblag za prekršaj, a trener engleske ekipe, Craig Shakespeare, nakon utakmice nije imao puno lijepih riječi na račun sudije Erikssona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi