Simeone vodstvu Atletico Madrida otkrio gdje ide

Argentinski stručnjak preuzima Chelsea?

Simeone vodstvu Atletico Madrida otkrio gdje ide

Endin Čaušević

Argentinski stručnjak Diego Simeone na kraju sezone mogao bi napustiti klupu Atletico Madrida.

Prema pisanju španskih medija Simeone saopštio čelnicima Atletico Madrida da će na kraju sezone napustiti klub, te da će preuzeti klupu Chelseaja. Ova priča kruži španskim medijima nekoliko dana, a navodno je Argentinac dogovorio sve sa londonskom ekipom.

Navodno, Simeone će na Stamford Bridgeu po sezoni zarađivati 12 miliona eura što je duplo više nego što trenutno ima u Atletico Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič priznao je da već neko vrijeme pokušava nagovoriti Simeonea da dođe u Chelsea, te da je on njegova velika želja. Čini se, prema pisanju španskih medija, da je i ova saga završena te da će Simeone od naredne sezone biti trener Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi