6

Komentari (6)

adaStolac
Ovakvi ko Simeone i unistavaju fudbal koji samo znaju parkirati autobus i na kontre igrati. Ove godine polufinala lige prvaka ce ostati zapamcena po nevjerovatnim utakmicama, a sve zahvaljujuci sto su u njemu igrale ekipe koje igraju otvoreni fudbal. Pogledajte samo statistiku i sve ce biti jasnije..sa Mesiem nemoze niko u istu recenicu..ni Maradona, ni Zidan..niko, jedino je mogao Ronaldinjo, ali je prekratko trajao
adaStolac
E jesi strucnjak, cuj ronaldo sve sam rjesi? Ja se nesjecam kad je zadnji gol dao tako da je sam uzeo loptu i sve rjesio. Obicno mu treba asistencija da bi dao gol. Jedino je jaci u igri glavom, sve ostalo je na strani messia! Za Ronalda igraju svi, dok Messi igra za cjelu ekipu!
forza_juve
Rizzle84
Cile
Ti si strucnjak a Simeone nije???? Simeone vodi Atletico a ti, vjerovatno, tucas kamen u nekoj pripizdini...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.