Simeunović završio u Lučkom

Nekadašnji fudbaler Sarajeva

Simeunović završio u Lučkom

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Deni Simeunović pronašao je novi klub u Hrvatskoj.

Ovaj 24-godišnji ofanzivac je posljednji angažman imao u Kustošiji, za koju je u protekloj polusezoni odigrao 10 utakmica i postigao jedan gol, a nakon nakoliko mjeseci odlučio se za promjenu sredinu.

On će u nastavku sezone igrati za Lučko, klub koji se također takmiči u drugom rangu hrvatskog fudbala, gdje se inače nalazi na devetoj poziciji - tik iznad opasne zone.

Simeunović je, podsjećanja radi, osim Sarajeva u našoj zemlji igrao još za Zrinjski, Travnik, Radnik i Slogu iz Uskoplja. Tokom epizode u Bosni i Hercegovini odigrao je 111 utakmica u bh. prvenstvu, postigavši pritom 15 pogodaka uz sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi