9

Komentari (9)

SasaBeg
Predsjednik idiot koji nema blage veze o fudbalu. Panala nije vidjelo, i primi go iz kontre. Levat povuce ekipu. Kakav seljak. I ovi levati ovdje u komentarima podrzavaju. Kakav debilizam. Ko sve komentarise utakmice, idiotizam u punom obliku. Ma mrs
Gledao sam spornu situaciju ko tog moguceg penala, prema onome sto sam ja video ne moze se reci da je bio 100% penal, jer oba igraca u isto vrijeme startovali su na loptu i malo je napadacki igrac Instanbulspora zakacen po nozi, dakle situacija nije cista za siguran penal, mislim da apsolutna vecina sudija u ovoj situaciji ne bi sudila penal, isto tako i ja mislim da nije bilo bas zrelo za penala.
Ss.ba
Nek angazuju Peljtu,Belju i ekipu. Nek im sude derbi utakmice. Popravit ce ligu. A Peljto ima iskustva sa grckih derbija.
Ham0
Da kod nas postoje ljudi sa mosnjama protiv vicinih borca i zeljeznicara bi uvjek svi napustali teren. Vrlo cesto i protiv zeinjskog.
Hadzija123
Decko mijenjaj dilera ili gudru nisi dobar ti u vugla
Drakula
Zeljkan je trebao imat 12 bodova jer si ukralo tuzli 2 penala na grbavici i protiv sirokog i igmana su im navukli pobjedu. Zasluzeni 12 bodova imaju
Ham0
Samo sam realan i imam oci i razum. Svako razuman to vidi i zna.
rekordmeister
kad ce kod nas neka ekipa imati hrabrosti za ovako nešto, a veci se lopovluci dešavaju
plavi.zauvijek
Šta ovi u BiH čekaju, pa Turska je Bajram şta se Delavan kod nas..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti