10

Komentari (10)

Samo_Realno
I ovoga cete vi , snoge na nogu ...a sto se tice titule , pa Zrinjski ce vam pobjec 10 -15 bodova , ako ne i vise , uslikajte ovo pa na godinu se uvjerite.
Teziosrm
Samo mi trakom puno grijesi moraš nesto mijenjati
Ecosport
Prvi go, greška golmana, drugi go iz penala. To je to jako Njanjajevo!
rabodimis
Dobro, hajd sad idi ziva bila..
Drakula
Rece mitoman kojem je udarila epilepsija od stresa zbog Sarajeva. Vrati se u proslu sezonu i pregledaj utakmice zeljkana kako sudija navlaci evropu
Kakaks
Puna podrška !
Starigrad01
Nek si krenuo sa pobjedom.To je jako važno Moraš opravdati dato ti povjerenje Ipak si došao u najveći BH klub svih vremena.Samo hrabro i juriš po Duplu Krunu Ništa manje od toga.Imaš sve na raspolaganju.Nsjbolje navijače,najbolje igrače,para ko šodera,udri muški svi smo uz našeg Bordo Giganta.Dušmani nek kmeeeeeće
user1677247040
Najgore navijace ... Sve ovo sto se sarajevu i desava je zbog ocajnih navijaca
hzsg
Horde zla i svi navijači SARAJEVA JOŠ JEDNOM OČITALI LEKCIJU....., KOJA JE DRUGIMA NEDOKUČIVA. Kapa do poda.....! Aferim..!!
E.Car
Samo si jedno ispravno napisao: Da imate pare!!!! Ostalo lupaš ko Maksim!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.