25

Komentari (25)

user1676232465
Ma ja sudija je kriv što su te razmonturali u 20 minuta igre ,dobar pokušaj povratka ali šta očekivati od ekipe koja vodi 3 -0...taktika i igra se pokazuje na terenu .
plemic
rabodimis
Beus.. Crveni Bilbija, cist penal.. ;)
jahrhshajakruwjaajka
kmecanje je pocelo
plemic
kme, kme, kme, zovite esfor da vas spašava,
HUNTER_79
@plemic pa počni da kmečiš manjino. Da neće braća cionisti doći da te spašavaju. Gnjido
user1713985581
Trebao je Hasić poentirati a ne da sebi izvuče kičmu tri centimetra je dobio u visini nakon one fule i greška je što je išao na penal SIMONE eto isto se desilo i Štiliću
Ecosport
Kako te nije stid više krivit sudije, gubiš 3:0 u 20.minuti.
rabodimis
Kako te nije stid bit tako glupa, jbo ti pas mater odvratnu ? Jel te on jbo pa te ostavio ?? Zasto si ti to ljuta na njega ??
Ecosport
Haj ti krepaj keru više, dosadio si i bogu i narodu. Ponadao sam se da si krepo nakon večerašnje blamaže, ali si to ostavio za nedelju kad vas isqaramo na lavoru. Svršavat ćemo na lavoru dugo u noć.
rabodimis
Jesam li to pogodio ?? Hoce ga izgleda Slovenac zavuc svakoj kuji.. XD Hajde ba preboli, nije ti ni prvi ni zadnji sto ce te jbat u zivotu.. Bar vi k*rvetine znate kako to ide.. ;) PS Jel to namjerno neces da kazes jesil prenio onom starom s*pku, sto te napravio, moju poruku ?? Kosti mu jbem pogane, gledaj kakvo je g*vno napravio.. De javi sta kaze ku*ve ti stare, slomih se evo cekajuci..
HUNTER_79
@Ecosport kerovima ulaz zabranjen, tako da ne dolaziš bezveze. Pravi i istinski navijači Veleža, BUJRUM i da uživamo u jednom od najvećih derbija Bosne i Hercegovine.
Ecosport
Konjino, ja i jesam pravi i istinski navijač Veleža, a vi qitari s istoka, vi ste ološ najveći u Sarajevu i u BiH. Vi ne volite ni svoj klub iskreno, a kamoli tek navijače. Zato ne glumi gostoprimstvo. Na istoku sam već doživio da nam govore da nas je "Tuđman trebo sve zaklat", tako da prema takvima nemam respecta ni mrvu. Hordama svaka čast, oni kao navijačka grupa su za 10. Zapad, kako tako, više je OK ljudi nego ovih drugih, ali istok je kriminalan, kako prema protivniku, tako i prema svojim igračima.
Ecosport
*edit... A kamoli tek druge navijače.
rabodimis
@HUNTER_79 Kako k*rva laze, profesionalno, jel ovo moguce.. Velez koristi samo kao zaklon, pokusava da se sakrije kucka iza mase.. Napisace k*rvetina sta stigne.. Ona voli samo k*rac iskreno, u ostalo se bas nesto i ne razumije.. Ona ako je pogledala dvije utakmice Veleza, evo glave.. Ja sam 10x veci navijac Veleza od te pogane k*je.. Jbo joj i Istok i Zapad i Sjever komplet obitelj poganu..
Ecosport
Ti si qurac moj, a ja ću se u nedelju poqenjat po lavoru
HUNTER_79
@Ecosport znači bio sam u pravu kada sam te nazvao kerom, i što laješ i što LAŽEŠ kao pas. Sram te bilo đubre jedno za takve izjave. Imaju ustanove za takve umobolnike i bolesnike, pa obrati se dok nije kasno. A javi se ako budeš dolazio, mada čisto sumnjam u to, pa da te natrpamo tim ****ima do grla.
HUNTER_79
@rabodimis slažem se i potpisujem sve što si napisao.
rabodimis
@Ecosport Hahahahahahaha.. Evo grohotom se smijem.. jbo te otac sugavi.. Ti si 100% beusova hinjava kuja.. metode, taktike, prica... sve podsjeca na sugava g*vna.. Krijes se iza Veleza i nama podvaljujes k*rvanjske price.. PS Ti si obicna pizdurina, ne zanosi se.. u nedelju se samo mozes najest g*vana.. ;)
user1690272632
Na kakvim si ti drogama keru
jassony
Odlazi ubleho, ne brukaj se vise s tom patetikom konstantnom
user1676648256
Koji debil p sta ćeš očekivati poslije 3.0
user1676648256
Koji debil p sta ćeš očekivati poslije 3.0
user1676648256
Pa do kad misliš upoznavati ekipu još koju godinu
user1676648256
Igraj malo Fudbal rozmane **** vas sudzenje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.