Simplicio po prvi put dobio poziv Dunge

Vezista Palerma

Simplicio po prvi put dobio poziv Dunge

Edmir Škorić

Dobre stvari, kažu, dolaze onima koji čekaju. Pa je tako veznjak Palerma, Fabio Simplicio, ugledao svjetlost dana i na klubsku adresu stigao je poziv brazilskog selektora Carlosa Dunge.

Fabio Simplicio po prvi put će obući dres Brazila, budući da je dobio poziv selektora Carlosa Dunge. Igrač sredine terena italijanskog Palerma nije mogao sakriti svoje oduševljenje, a priznaje kako je poziv došao sasvim neočekivano.

"Presretan sam što me Dunga pozvao. Nisam očekivao poziv, ovaj cilj nije ostvaren zahvaljujući samo meni, već i Palermu, koji je vjerovao u mene i dopustio mi da dođem do njega", kazao je presretni Simplicio za jednu fan stranicu kluba sa Sicilije.

"Stoga, htio bih podijeliti ovo veliko zadovoljstvo sa svim članovima kluba, od predsjednika do posljednjeg suradnika", dodao je.

Brazil ovog vikenda u Kataru igra sa Engleskom prijateljski meč, a Fabio Simplicio uvjeren je kako će opravdati očekivanja selektora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.