Sin Zlatana Nalića potpisao za švedskog velikana
Adi Nalić (20) je u Landskroni ove sezone odigrao 28 utakmica i postigao je šest golova

Adi Nalić potpisao za Malmö

Sin Zlatana Nalića potpisao za švedskog velikana

E. Škorić

Sin trenera tuzlanske Slobode Zlatana Nalića, Adi Nalić, potpisao je za Malmö FF, jedan od najvećih klubova u Švedskoj.

Mladi Nalić je igrao za Landskronu BoIS za koju je prošle sezone u 28 utakmica postigao šest golova uz osam asistencija.

"Zahvaljujem klubu na dvije godine učenja i razvoja. Dao sam sve od sebe za klub i navijače. Landskroni želim sve najbolje u budućnosti i nadam se da će se što prije vratiti u elitu", rekao je Adi Nalić.

Sada će dobiti priliku da igra u slavnom Malmom, nekadašnjem klubu Zlatana Ibrahimovića, koji je 20 puta bio prvak Švedske.

Adi Nalić ima 20 godina i igra na pozicijama ofanzivnog veznog, a prije Landskrone je bio član Mjallbyja.

Top Komentari

Benjamingst
Mozda zaigra za BiH.
5 0
Mr.Balboa
I evo malog za BiH,nekako imam osjecaj mogli bi imati drugog Zlatana samo da ne zeznu opet iz saveza,ma treba malog odma planirati ;)!!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi