Je li Sinan Ramović pronašao novi klub?

Pojavio se na prozivci

Je li Sinan Ramović pronašao novi klub?

A. Čaušević

Sinan Ramović je prošle sezone igrao za HŠK Posušje.

Završetkom sezone Ramović je postao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa hercegovačkim premijerligašem i sada sam odlučuje o svojoj sudbini.

Iskusni ofanzivac se danas pojavio na prozivci FK Goražde, pa će biti interesantno da će mu federalni prvoligaš biti nova-stara stanica u karijeri.

Ne isključuje se mogućnost da će Ramović na početku samo trenirati sa Goraždem kako bi brusio formu i spreman dočekao start nove sezone.

Ovaj 29-godišnjak je najbolje partije bilježio igrajuči za Željezničar što mu je i donijelo transfer u švciarski Stade-Lausanne.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U međuvremenu je imao i nekoliko teških povreda koje su mu usporile karijeru i nikako se nije uspio vratiti na stari nivo.

U karijeri je igrao još za Mladost Doboj Kakanja, a jedno vrijeme je bio član Veleža, GOŠK-a i Radnika iz Hadžića.

Promo

Top Komentari

Icardi072
Kalešina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi