6

Komentari (6)

Plavi orkestar
Samo po dzepu umišljene igracine.Odmah ih ponovo kazniti za neodradjeni trening.Dok navijaci jedu svoje djigarice iz sezonu u sezonu oni se za velike pare zajebavaju na terenu.I ako je strucni štab ucestvovao u ovome odmah neznalice na celu sa Karicem najuriti iz kluba.
mlacenica1
Fali love. Nece ‘najuspjesnija uprava svih vremena’ da prizna da su procerdali 4.5 miliona KM sto je finansijski gori rezultat od bilo koje uprave prije njih. Jedina njihova sreca je sto klub nisu preuzeli kad je bilo 0 km na racunu, pa da prave dug, vec su krcmili ono sto je Amar sa Gredom zaradio klubu, te sto su stvarno dobro animirali navijace i drzavu da ispljune lovu. Sve ostalo, ogromni minus
Edward NewGate
hajde ne lupetaj cuj neko je zaradio pa ostavio njima da trose. sto se tice kazne i treba da ih kazne, pojedini su se umislili a tokom utakmice ne znaju loptu da prime. ma_s!
Edward NewGate
hajde ne lupetaj cuj neko je zaradio pa ostavio njima da trose. sto se tice kazne i treba da ih kazne, pojedini su se umislili a tokom utakmice ne znaju loptu da prime. ma_s!.
Asas23
Nije mi jasno tko je doveo te što neznaju primit loptu? Ja nisam sigurno
HRASNO_1921_HRASNO1921
Da samo ne štrajkaju igraci, nego i stručni štab, mnogo govori o trenutnoj situaciji u klubu, igraci se kažnjavaju u trenutku serije bitnih utakmica i pobjede u Mostaru, jedini nacin rješavanja trenutnog stanja u klubu jeste odlazak komplet kriminalne uprave, uprave koja je za tri godine zaratila sa kim je prije stigla, i bukvalno klub svela na privatnu prčiju u režiji jednog ćovjeka - lažnog hadžije, nema mira ni uspjeha dok je on na ćelu kluba, to je sada očito svima jasno ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.