Šinik: Sloga je veoma organizovan klub

Novo pojačanje tima iz okolice Tuzle

Šinik: Sloga je veoma organizovan klub

S. Mlaćo

Posljednje pojačanje FK Sloga Simin Han je iskusni defanzivac Ognjen Šinik, koji je prije federalnog prvoligaša iz okolice Tuzle nastupao još za Dinamo Vranj, Šumadiju, Drinu, Radnički Sombor, Rudar Kakanj, Mladost, Srem...

Šinik će pokušati pomoći Slogi u borbi za opstanak u Prvoj ligi Federacije.

"Sa Slogom sam ostvario kontakt preko prijatelja Nedima Runde i Daniela Pavlovića koji rade sjajan posao. Sa upravom kluba sam obavio razgovore i brzo smo se dogovorili. Posebno mi je drago što klub ima velike ambicije, a zar ovih par dana koliko sam ovdje primjetio sam da se radi baš jednom organizovanom klubu sa odličnim trenerom", kazao je Šinik o svojim prvim dojmovima u Simin Hanu.

"Ubijeđen sam da će Sloga biti u vrhu tabele i nema potrebe razmišljati o donjem dijelu tabele. Tu su odlični igrači sa odličnim trenerom Bašićem koji zna šta radi, uz naravno odličnu Upravu", dodao je Šinik. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj nogometaš u našoj zemlji nastupao je i za kakanjski Rudar. Promijenio je ne baš mali broj klubova.

"U Albaniji je bilo zaista lijepo u FK Tirana, pa u Rumuniji, a liijepe utiske nosim iz Kaknja. To je je klub sa ozbiljnim navijačima, a sve u svemu bilo je lijepo svugdje, jer radiš to što voliš", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba Ognjen Šinik, novi član Sloge Simin Han. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi