Sinoćnju scenu na Dall'Ari isuviše mršavi Siniša Mihajlović će pamtiti do kraja života

Bori se s teškom bolešću

Sinoćnju scenu na Dall'Ari isuviše mršavi Siniša Mihajlović će pamtiti do kraja života

Admin Čaušević

Siniša Mihajlović se već duže vremena bori sa leukemijom, za sada izlazi kao pobjednik i to je ono što je najbitnije.

U utakmici Kupa Italije Bologna je sa minimalnih 1:0 pobijedila Cosenzu, a pred utakmicu desila se scena koju će srbijanski stručnjak pamtiti do kraja života.

Iako se još uvijek nije potpuno izliječio nakon što se bolest vratila u maju, Mihajlović se nije predao i odlučio je da se vrati na klupu Bologne.

Kada je krenuo prema klupi praktično cijeli stadion je ustao na noge i nekada odličnog fudbalera dočekao aplauzima i ovacijama.

Uslijed bolesti Mihajlović se pojavio u neobičnom izdanju za ljetne uslove pošto je na glavi nosio kapu.

Oglasi

"Još uvijek sam u fazi oporavka. Uradili smo sve ono što trebamo uraditi. Bit bolje, ali treba vremena", kazao je Siniša te dodao:

"Još uvijek nisam u formi, ali sada mi je cilj doći do 90 kilograma težine prije Božića."

Ono što je najvažnije dobio je još jednu bitku i pokazao da za njega nema odustajanja. Može ga radovati i pobjeda njegovog tima.

Inače, poslije utakmice glavna tema je bila odlazak ili ostanak Marka Arnautovića, najboljeg igrača Bologne.

"Ne znam šta će biti s Arnautovićem, to je do kluba. Znam da će se ponašati dobro sve dok je ovdje", poručio je srbijanski trener.

Top Komentari

Hordas_00
Sve na stranu ali ne daj bože nikom
5 0
denimen9
Izdrži Sinke maaaajstore!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti