Mihajlović se vratio na klupu, kad je skinuo masku jasno se vidjelo da bolest uzima danak

Trener Bologne

Mihajlović se vratio na klupu, kad je skinuo masku jasno se vidjelo da bolest uzima danak

Admin Čaušević

Siniša Mihajlović se vratio na klupu Bologne poslije mjesec. 

Trener Bologne je hospitalizovan 29. marta nakon što se pojavila sumnja da se leukemija vratila, no rezultati nakon pregleda su odlično, pa je bivši selektor Srbije pušten iz bolnice.

Srbijanski stručnjak je propustio nekoliko mečeva u kojim je njegov tim igrao odlično jer su u pobijedili Inter s 2:1 i tako ga udaljili od Scudetta, a potom su osvojili bod na teškom gostovanju kod Rome.

Mihajlović se na klupu vratio na gostovanju prodi Bologne i nakon što je skinuo masku jasno je bilo da je boravak u bolnici uzeo danak.

Iskusni trener je izgledao znatno starije nego prije nekoliko sedmica, a vidljivo je i da je smršao. Međutim, najvažnije je da se ponovo osjeća dobro i da može voditi svoj klub.

"Hvala momcima koji su mi dali podršku. Moj cilj ovih sedmica je bio da se vratim u normalnu. Sada sam u svom prirodnom staništu", poručio je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Mihajlovićev povratak na klupu okončan je porazom. U fantastičnom meču sa sedam golova Venezija je slavila rezultatom 4:3.

Bologna je davno prebrodila brige oko opstanka i ovaj poraz sigurno neće zabrinuti nikog previše u ovom klubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi