Jučer je saopštio tužnu vijest, danas stigao njihov odgovor

Veliki ljudski potez čelnika Bologne upućen Mihajloviću

7

Komentari (7)

user1574859714
Ne zelim zaista nikome zlo,Bog ce svima suditi Sjcam se jedne izjave Alena Boksica koji kaze o Mihajlovicu: "Sta da kazem o covjeku koji otvoreno izjavljuje kako se divi Ratku Mladicu"
Bosnian_King_Tz
Ady 33
Da je najveci necovjek, da ne najveći ****** vala nikada mu to ne bih pozelio. A vjeruj da ima Boga, sve sto zelis drugome lahko se vrati tebi ili tvojoj djeci. Zato razmisli, budi pozitivan, budi covjek.
Zasto bi "Bosnian_King_Tz" bio covjek prema ovome Arkanovcu - Sinisa Mihajlovic, da li je on zasluzio da se prema njemu bude covjek, pa on se javno divi Arkanu, cak sta vise taj Sinisa Mihajlovic je javno rekao da navija za Kipar, onda kad je BiH igrala protiv Kipra, bez obzira so je on bolestan, on je i dalje onaj isti Arkanovac bio on bolestan ili zdrav, ne zaboravite da kod Sinise igra u Bolonji Marko Arnautovic, kojeg je Sinisa licno zvao da zaigra za Bolonju, ali da bi se Marko Aranut dokazao da je veliki Srbin morao je da makedonskom reprezetativcu psuje mater siptarsku na utakmici Makedonij - Austrija. Dvije osobe koje ne podnosim u toj Bolonji su Sinisa Mihajlovic i Marko Arnaut-ovic. Bog ce svakom dati nagradu ili kaznu kakvu je zasluzio, mi tu ne odlucujemo.
Ady 33
I dalje tvrdim da je i najveci cet nik, nije humamo, ljudski, vjerski zeliti bilo kome zlo pa i neprijatelju. dobro se dobrim vrati, a Boga mi lose losim. Kada ta bolest zakači vas, ili jos gore vase dijete nemojte kroviti nekoga drugog do sebe.
Pitam se da li bi ti simpatizeri Arkana zvani Arkanovci bili humani i ljudski prema tebi ili bilo kome da im dodje opet njihovih 5 minuta. Necovjek ostaje necovjek. Bog odlucuje ko ce biti nagradjen a ko kaznjen. Bolest, dobro zdravlje, bogastvo, siromastvo sve su to bozija iskusenja.
Ady 33
Apsolutno nebitno, nerelevantmo pitanje. Tim svojim pitanjem, i očiglednim slaganjem sa komentarom kojim se sanja i želi smrt nekome, se izjednačavas sa arkanocima. Ali mi tvrdimo da smo drugačiji, bolji od njih?!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.