Veliki ljudski potez čelnika Bologne upućen Mihajloviću

Jučer je saopštio tužnu vijest, danas stigao njihov odgovor

Veliki ljudski potez čelnika Bologne upućen Mihajloviću

Samir Mlaćo
Čelnici italijanske Bologne napravili su veliki ljudski potez.

Naime, trener te ekipe Siniša Mihajlović dobit će od strane kluba ponudu za novi ugovor.

Aktuelni ugovor ističe na kraju 2023. godine, a sada će biti produžen na još godinu dana.

Treba istaći da je ova odluka stigla dan nakon što je Mihajlović potvrdio da će ponovo morati u bolnici kako bi se liječio od leukemije.

Iako se prethodno uspješno izborio s opakom bolesti, Mihajlović mora ponovo na terapije i u novu borbu za život.

"Sljedeće nedjelje ću morati da budem hospitalizovan. Spreman sam da naučim još jednu lekciju. Ova bolest je zaista hrabra i želi ponovo da me uhvati", rekao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Napravit će kratku pauzu, kako bi obavio liječenje, a nakon toga će obavijestiti javnost o narednim koracima.

On je krajem 2020. godine uspio da pobijedi leukemiju nakon godinu i po dana borbe, vratio se trenerskom poslu, ali stvari su se nažalost ponovo pogoršale.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši igrač Zvezde, Lazija, Rome, Sampdorije i Intera ekipu Bologne vodi od 2019. godine, a prethodno je u Italiji trenirao Torino, Milan, Sampdoriju, Fioretninu i Cataniju, dok je trenersku karijeru počeo 2006. kao pomoćni trener u Interu.

Takođe, radio je i kao selektor Srbijem vodio i Sporting u Portugalu, ali najveći izazovi su ga zatekli izvan terena posljednjih nekoliko godina...

Top Komentari

Bosnian_King_Tz
Krepo abd
5 9
user1574859714
Ne zelim zaista nikome zlo,Bog ce svima suditi Sjcam se jedne izjave Alena Boksica koji kaze o Mihajlovicu: "Sta da kazem o covjeku koji otvoreno izjavljuje kako se divi Ratku Mladicu"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi