)
Siniša Mihajlović odbio ponude iz Engleske, Italije i Kine

Srbijanski stručnjak sretan u Italiji

Siniša Mihajlović odbio ponude iz Engleske, Italije i Kine

D. Rakanović

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović otkrio je da, iako je imao ponude klubova iz Engleske, Italije i Kine, je veoma sretan što je ostao u Torinu. 

"Imam ugovor sa Torinom i sretan sam što sam ovdje. Prijao mi je interes jednog velikog italijanskog kluba, kao i ponuda jednog engleskog kluba i višemilionska ponuda iz Kine. Zaintrigiraće me takvi pozivi prije ili kasnije", rekao je Mihajlović za Gazzeta dello Sport.

On je istakao da ne može dočekati početak nove sezone. 

"Dovoljno sam se odmarao. Opušteniji sam nego prošle sezone, jer sada počinje druga faza. Sada moramo da radimo na detaljima, da popravimo dobre stvari iz prošle sezone i da ispravimo one negativne", rekao je Mihajlović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino je prethodnu sezonu završio na devetom mjestu Serie A sa osovjena 53 boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi