Siniša Mihajlović pronašao novi posao?

Torino želi srbijanskog stručnjaka

Siniša Mihajlović pronašao novi posao?

Endin Čaušević

Srbijanski stručnjak, Siniša Mihajlović, prije nekoliko sedmica dobio je otkaz na klupi Milana.

Italijanski mediji danas pišu da bi Mihajlović uskoro mogao dobiti novi angažman na klupi Torina. Posao za srbijanskog stručnjaka zavisi i od trenutnog trenera Torina, Giampiera Venture koji bi nakon Evropskog prvenstva mogao postati selektor Italije.

Čelnici Torina već su stupili u kontakt sa Mihajlovićem te su ga obavijestili da imaju želju da on vodi ovaj tim ukoliko Ventura napusti Torino. 

Postoji opcija i da Ventura dobije otkaz kako bi Mihajlović stigao, a u tom slučaju bi Torino svom sadašnjem treneru trebao isplatiti dva miliona eura odštete. Mihajlović bi u Torinu godišnje trebao zarađivati oko dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi