Siniša Mihajlović vodio trening!
Foto: Screenshot

Trener Bologne ponovo sa ekipom

Siniša Mihajlović vodio trening!

Siniša Mihajlović je u julu saopštio da boluje od leukemije. Od tada je završio dva ciklusa hemoterapije, a cijelo vrijeme je pratio dešavanja u svojoj Bologni.

Trener Bologne je nerijetko "nadgledao" ekipu putem videolinka, a sad se vratio i na teren.

Mihajlović je proteklu sedmicu proveo sa svojom porodicom u Rimu, a danas se pojavio u Trening centru Bologne i vodio trening svoje ekipe.

Bologna u subotu gostuje kod Juventusa, a iako je 50-godišnji stručnjak izrazio želju da bude uz aut liniju i vodi ekipu, ta opcija se još uvijek mora pažljivo ramozriti prije svega zbog loših vremenskih uslova koji su najavljeni.

Zbog hemoterapija, Mihajlovićev imunitet je narušen tako da i obična prehlada itekako može dodatno zakomplikovati njegovu zdravstvenu situaciju.

Mihajlović bi posebno volio biti u Torinu zbog trenera Juventusa, Maurizija Sarrija, koji mu je dobar prijatelj.

Top Komentari

gogs
Papeta, Mešu, Vahida, Bajevica, Kodru i ostale nase trenere ne spominjete po pola godine jer nemate autorske tekstove, kopirate druge portale iz regiona i instagram objave njihovih sportista. FUJ
4 0
Barbarez9
**** vam on mater
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi