Bh. reprezentativac u emisiji uživo voditeljici poklonio dres i time je 'kupio' za sva vremena
Foto: TV Prva/printscreen

Lijepa gesta Saničanina

Bh. reprezentativac u emisiji uživo voditeljici poklonio dres i time je 'kupio' za sva vremena

S. Grebović

Siniša Saničanin danas je u programu uživo dokazao da je veliki šmeker van fudbalskog terena.

Bh. reprezentativac je bio gost u jutarnjem programu srbijanske TV Prva koju uređuje u vodi voditeljica Marijana Tabaković.

Za vrijeme gostovanja u emisiji on je pomenutoj voditeljici odlučio da pokloni dres Partizana sa njegovim prezimenom na leđima.

Ona je taj poklon naravno objeručke prihvatila i obukla dres uživo u emisiji.

"Sada će ljudi pomisliti da vas isključivo zovem, zato što dobijam poklone u okviru Jutarnjeg programa. Pa, vidite vi ovo - dres Partizana. Ja bih sada ovako da završimo", rekla je Tabaković i odjevila emisiju.

Opis nije dostupan

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Saničanina i njegove saigrače sutra očekuje revanš meč protiv ruskog Sočija, a za prolazak dalje im je potreba bilo kakva pobjeda s obzirom da je u prvom meču rezultat bio 1:1.

Top Komentari

Matic
On je Prijedorcanin a Serif Konjevic je Sanicanin.
15 2
Kapak
Skandiraju li Grobari Ratko Mladic
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi