3

Komentari (3)

Uber_i
Nasi igraci mogu samo u ljigavu ligu to se i dokazalo do sada a to im je vrh vrhova Turska
jeroha1987
Nasi igraci po turskoj imaju 20-30hiljada eura ,za mentalitet nasih igraca vrh,njima vise ne treba a relano pare su boli glava
Celtic
Samo u tu smiješnu ligu i mogu se prodati, neka odradi još koji nastup za reprezentaciju da se ubrza malo to sve, a ljudi koji trebaju biti tu su otjerani. Lopovsko seljački mentalitet ove države je otjerao sve ljude koji vrijede.Kulturan čovjek i pametan se ne uklapa nigdje ovdje. Reprezentaciju samo budale još moge pratiti, jer podržavaju ovo sve kao i ovu ligu, sigurno imaju brata, rođaka i slično gdje je sva "famelija" na dobrom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti