Siniša Stevanović kupio apartman u blizini Splita: "Da nisam bezveze ganjao loptu"

Pohvalio se na Instagramu

Siniša Stevanović kupio apartman u blizini Splita: "Da nisam bezveze ganjao loptu"

E. Čaušević

Prošlog vikenda zvanično je završena sezona u Premijer ligi BiH, a igrači su dobili zasluženi odmor.

Međutim, fudbaleri bh. premijerligaša neće imati mnogo vremena za odmor jer se već za dvije sedmice očekuje početak priprema za novu sezonu.

Zbog pandemije koronavirusa i mnogih mjera koji su na snazi širom svijeta fudbaleri nisu baš u mogućnosti da biraju gdje će ljetovati.

Mnogi od njih odlučili su da svoj odmor provedu u susjednoj Hrvatskoj, a to je uradio i desni bek Željezničara Siniša Stevanović.

Međutim, Stevanović je na Instagramu iznenadio svoje fanove otkrićem da je odlučio kupiti apartman u Kaštelu Kambelovac koji se nalazi u blizini Splita.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Stevanović je objavio nekoliko videa i pokazao da su radovi u ovom apartmanu pri kraju i da će uskoro moći sa svojom porodicom tu boraviti.

No, igrač Željezničara mnoge je nasmijao svojom objavom da nije uzalud igrao fudbal sve ove godine, te da je uspio sebi i porodici da nešto omogući od toga.

"Da nisam bezveze ganjao loptu", napisao je fudbaler Željezničara na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stevanović je već više od pet godina član Željezničara u koji je početkom 2016. godine stigao iz Novog Pazara.

Ovaj 32-godišnji desni bek s ekipom s Grbavice ima ugovor do kraja naredne sezone. U prošloj sezoni Stevanović je odigrao 24 meča u svim takmičenjima i zabio je jedan gol, ali je zbog povrede propustio finiš sezone.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_ZIJAGA_
Blize SPLITU, nego MORU..sretno Sinisa, valjda te KAMATA NE ZAKOLJE.. Imas finih DURBINA u SCC-u prizemlju, kad budes pio JUTARNJU KAFU, da vidis MORE..
3 23
unioni
Njegove pare neka radi sta zeli.. Svakako srcem igra na terenu
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi