Siniša Stevanović ostaje fudbaler FK Željezničar?

Na pomolu novi ugovor

Siniša Stevanović ostaje fudbaler FK Željezničar? · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbaleri FK Željezničar u subotu će početi pripreme za novu sezonu jer je tada zakazana prozivka igrača ovog tima.

Isti dan se održava i Skupština kluba kada bi trebali biti poznati novi čelnici Željezničara. No, fudbalerima je sigurno najbitnije da dobro iskoriste još dan-dva odmora i što raspoloženiji i odmorniji krenu u pripreme za novu sezonu.

Pred strukom ekipe s Grbavice je ovog ljeta sigurno dosta posla što se tiče sklapanja igračkog kadra, a jedan od igrača kojima ističe ugovor je i Siniša Stevanović.

Ovaj 30-godišnji desni bek je već tri godine igrač Plavih, a kako saznaje SportSport.ba saradnja bi se mogla nastaviti. Neslužbeno saznajemo da će mu iz kluba ponuditi novi ugovor, a kako i on nema ništa protiv ostanka velika je mogućnost za postizanje dogovora.

Stevanović je u Željezničar stigao na ljeto 2016. godine iz Novog Pazara kao slobodan igrač. U prošloj sezoni odigrao je 27 utakmica u svim takmičenjima i upiao pet asistencija.

Pored Novog Pazara još je nastupao za Spartak, Partizan i Teleoptik. Također, nosio je nekada dres mlade selekcije Srbije za koju je upisao deset utakmica.

Matej Rodin u posljednji trenutak odbio da potpiše ugovor s Craiovom!

Odbrambeni igrač Željezničara, Matej Rodin, trebao je napustiti ovih dana klub s Grbavice.

SportSport.ba je prije nekoliko dana najavio da bi Rodin trebao karijeru nastaviti u Rumuniji, te da je na adresu Plavih stigla službena ponuda za ovog igrača od Universitate Craiove.

Kako saznajemo Rodin je jučer trebao da potpiše ugovor s ovim rumuniskim klubom, ali je transfer propao. Razlozi nisu bili finansijske prirode već je Craiova tražila od Rodina saradnju na četiri godine što ovom igraču nije odgovaralo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 23-godišnji defanzivac je to odbio i odlučio je da ipak neće potpisati za Craiovu. Rodin će se tako pojaviti na prozivci Željezničara koja bi se trebala održati u subotu.

Rodin s Željom ima ugovor na još dvije godine i ukoliko ne dođe nova ponuda vjerovatno će ostati na Grbavici. U prošloj sezoni je odigrao 26 utakmica i postigao je tri gola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Div iz šehera
dBd ostao 10 godina
13 0
AzorAhoi
Kapiten!!!!!
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi