Odabrana lokacija za sjednicu Skupštine FK Željezničar

Bit održana u subotu

Odabrana lokacija za sjednicu Skupštine FK Željezničar

A. Čaušević

Skupština FK Željezničar će zvanično biti održana u subotu, a konačno je poznato i mjesto održavanja. 

Nakon što je klub sa Grbavice dobio nekoliko odbijenica, prije svih od hotela Bristol, dogovoreno je da se sjednica Skupštine FK Željezničar održi na Mašinskom fakultetu, u sali 101.

Početak sjednice, koja će zbog svih dešavanja u najtrofejnijem bh. klubu posljednjih sedmica biti veoma interesantna, je zakazan za 11 sati.

Inače, mediji će na sjednici moći prisustvovati do usvajanja Dnevnog reda, a o svim dešavanjima će biti informisani nakon okončanja sjednice.

Jedna od tačaka skupštine se odnosi na potvrđivanje razrješenja predsjednika i članova UO te imenovanje novog predsjednika i članova UO.

Na sjednici će biti potvrđeno i razrješenje dužnosti predsjednika i članova Nadzornog odbora te imenovanje njihovih nasljednika.

Članovi skupštine razmatrat će Izvještaj o radu Upravnog i Nadzornog odbora, a Skupština kluba će na osnovu sporazuma o regulisanju međusobnih odnosa SD i FK Željezničar iz 2016. godine i ugovora o razmjeni nekretnina iz 2018. godine dati mišljenje o daljenjem postupanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u jednoj od tački dnevnog reda raspravljat će se i o priprema za izbornu Skupštinu kluba koja bi trebala biti održana početkom naredne godine.

Svoj dolazak i to organizovani su najavili i navjerniji navijači FK Željezničar, popularni Manijaci. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Najbolje bi bilo da je odrze u KPD Zenica
0 4
rajvosa1946
nemoj jos nista pisati unaprijed, nisu jos dobili licencu za skupstinu...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi