Završena sezona za Sinišu Stevanovića

Povrijedio se protiv Olimpika

Završena sezona za Sinišu Stevanovića

A. Čaušević

Sezona za iskusnog desnog beka Željezničara, Sinišu Stevanovića, je završena, saopštio je klub sa Grbavice. 

Stevanović se povrijedio u malom gradskom derbiju protiv Olimpika nakon što nije mogao da nastavit utakmicu u samom finišu. Tražio je ljekarski tim izmjenu, ali kako je već ranije izvršeno pet promjena, Blaž Slišković nije mogao mijenjati.

Po prvoj reakciji dalo se zaključiti da Stevanovićeva povreda uopće nije bezazlena. To su najbolje pokozale njegove suze na licu i bolna grimasa.

Iz Željezničara su večeras saopštili kako je iskusni desni bek povrijedio meniskus te da je za njega ova sezona završena. Na teren bi trebao početkom priprema za narednu sezonu.

Fudbaler Željezničara, Siniša Stevanović, na posljednjoj utakmici doživio je povredu koljena, a nakon detaljnih pregleda...

Posted by FK Željezničar on Thursday, April 29, 2021

"Fudbaler Željezničara, Siniša Stevanović, na posljednjoj utakmici doživio je povredu koljena, a nakon detaljnih pregleda u protekla dva dana ustanovljeno je oštećenje meniskusa.

Oglasi

Srećom po Sinišu, ipak neće biti potrebno operativno liječenje, ali će borbeni desni bek sigurno propustiti ostatak sezone, te se povratak na teren može očekivati tokom priprema za narednu sezonu.

Budi jak kao i uvijek", poručili su iz Željezničara.

Siniša Stevanović
Siniša Stevanović FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
20 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni 32-godišnjak je već pet godina stanovnik Doline ćupova i stigao je iz Novog Pazara. Trenutno je igrač s najdužim stažom u ekipi Željezničara.

I ove sezone je bio poprilično standaradan sa 20 nastupa u Premijer ligi i jednim postignutim golom. Od svog dolaska u dresu Željezničara je skupio preko 140 nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi