Sinoć u Mostaru nije bilo spavanja!

Slavlje na ulicama

Sinoć u Mostaru nije bilo spavanja!

A. Čaušević

Velež će gazdovati Mostarom i u narednom periodu nakon što je sa 2:0 pobijedio Zrinjski u prvom ovosezonskom gradskom derbiju. 

Navijačima Rođenih svaka pobjeda znači mnogo, međutim ona nad najljućim i najvećim rivalom je uvijek mnogo više od običnog trijumfa.

Mnogobrojne pristalice Veleža sinoć nisu mogli biti na tribinama, ali su svojih "pet minuta" dočekali nakon utakmice kada su slavili mostarskim ulicama.

Mnogi Mostarci kojim je crvena boja u srcu sinoć od sreće, radosti i ushićenja nisu mogli zaspati svjesni velike pobjede izabranika Feđe Dudića.

Formirane su kolone automobila, čule su se sirene, pjevale su se pjesme. Kratko i jasno slavilo se do duboko u noć.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, previše vremena za odmor fudbaleri Veleža baš i nemaju jer ih sredinom sedmice očekuje novo iskušenje i gostovanje na startu sezone odličnom Širokom Brijegu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

007
Šta se desilo? nisam u toku, jeli ovo prvenstvo opet prekinuto? pa Velež proglašen šampionom? ovolika kolona, korzo, sviranje može biti samo zbog žampionske titule ili? hihihihihihi kakav papanluk, malo im za sriću triba ajhihihi
4 11
Arnel925
Gledajući sportski na stvari treba će godina i godina da Velež dostigne nivo Zrinjskog. Jer može biti da je Zrinjski izgubio derby ali takvoj ekipi je cilj titula. Dok bi velež bio zadovoljan i sa petim ili sestim mjestom, to je razlika. Ali ako nastavi Velež, možda za koju godinu se i oni budu borili za titulu. Ove sezone treba biti fokus da ne ispadnu iz lige opet. Duga je sezona. Sad trebaju zaboraviti Zrinjski i dalje u Široki Brijeg.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti