Bez navijača Željezničara na Pecari

Oglasili se saopštenjem

Bez navijača Željezničara na Pecari

Haris Zilić

Derbi osmog kola Premijer lige BiH u fudbalu odigrat će starii rivali Široki Brijeg i Željezničar.

Meč je na rasporedu u nedjelju s početkom 21 sat, a gostujući navijači popularni Manijaci neće prisustvovati ovoj utakmici.

Povodom toga oglasili se se saopštenjem koje vam prenosimo u cijelosti.

"Zbog odluke MUP-a ZHK i nemogućnosti da obezbjede kolonu od 20 kombija i privatnih automobila, grupa neće prisustvovati gostovanju u Širokom Brijegu", stoji u saopštenju navijačke grupe FK Željezničar na njihovoj FB stranici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon sedam odigranih kola Široki Brijeg je sedmoplasirani sa osam bodova, dok je Željezničar poziciju ispred sa devet osovjenih bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Ili vodjama nije uplaceno sledovanje?
2 13
inoxsteel
Svašta, ne bi da ih je 1000. Šteta, uvijek je bolje da nazoče i gostujući.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi