Sipović danas potpisuje

Uspješno odradio ljekarske preglede

Sipović danas potpisuje

S. Mlaćo

Sada već bivši član Željezničara Enes Sipović danas će postati novi član katarskog Umm Salal SC.

Prije par dana Željezničar je potvrdio ovaj transfer, a prema nezvaničnim informacijama Plavi će inkasirati obeštećenje od 100.000 eura.

Sipović je jučer obavio ljekarske preglede, te mu preostaje da još danas potpiše ugovor.

Enes Sipović je rođen 11. septembra 1990. godine u Sarajevu. Prošao je nekoliko selekcija u Omladinskoj školi FK Željezničar, a kao junior je otišao u inostranstvo i igrao u Rumuniji, Belgiji, Maroku i Saudijskoj Arabiji. Na Grbavicu se vratio u januaru 2019. godine, a potom odigrao 27 utakmica. U ovoj sezoni za Plave je odigrao 15 susreta i postigao jedan gol.

Njegov novi klub je osnovan 1979. godine, a u ovu zemlju jučer je stigao i hrvatski napadač Mario Mandžukić koji će danas potpisati ugovor za lidera katarskog prvenstva

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Svaka cast, taman PILA GODINE, da se ljudi uvjere kakvog su PANJA doveli..nakon sto ga NOGIRAJU, ide lagono story na IG da je spreman za Evropu sa Zeljom..zivi bili, pa vidjeli..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti