Sipovićeva objava zabrinula navijače, ali bespotrebno

Ostat će u klubu

Sipovićeva objava zabrinula navijače, ali bespotrebno

E. Škorić

Enes Sipović (29) je početkom ove godine došao u FK Željezničar i od tada je uglavnom igrao standardno u sastavu Plavih.

Sipović je doveden da pojača zadnju liniju i brzo je stekao povjerenje šefa stručnog štaba Amara Osima, no navijače je zabrinula njegova današnja objava na Instagramu.

"Hvala i sretno", napisao je Sipović, samo dva dana nakon posljednje utakmice Željezničara u 2019. godini.

Neslužbeno, Sipović na svom stolu ima ponude iz Katara i Saudijske Arabije, ali ima i važeći ugovor sa Plavim s Grbavice a kako su deficitarni na stoperskoj poziciji bez dobre novčane ponude neće ga pustiti. A, takve neslužbeno saznajemo na Grbavici nema tako da će Sipović izvjesno je i u dalje nositi plavi dres.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, u nogometu je baš sve moguće, nikada niste sigurni kad će neki igrač da promijeni sredinu, no Sipovićeva objava na društvenim mrežama u ovom trenutku ne bi trebala da plaši navijače.

Ove sezone Sipović je odigrao 14 utakmica u Premijer ligi i postigao je jedan pogodak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Pravi primjer NEMOCNOG SELJAKA..Usljed nedostatka fudbalskog umijeca, DOTICNI se VALJA, PRIGOVARA, UDARA..glavni moto:KO LEŽI, NE BJEŽI..Ali ima.strucnjaka, pa im je on i NAJBOLJI..strasno, nerealnoo..
5 9
ArminD
Borben ratobaran medju tri najbolja stopera lige ako ne i najbolji??
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi