Sipović: Vojo Ubiparip? Nemojte me molim vas to pitati

Željo bolji od Zvijezde 09

Sipović: Vojo Ubiparip? Nemojte me molim vas to pitati

E. Čaušević

Željezničar je večeras na svom terenu deklasirao Zvijezdu 09 sa 6:0.

Plavi su pokazali svoju snagu večeras na Grbavici i s nova tri boda vratili su se na prvo mjesto tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prvi gol za domaće u 19. minuti postigao je defanzivac Enes Sipović koji je nakon meča izjavio

"Prvo poluvrijeme nije bilo baš najbolje iako je rezultat bio 3:0. Najbitnije je da se nismo mnogo istrošili i da smo sačuvali bar malo snage za naredni meč. Bio nam je cilj da što prije riješimo meč i to smo uradili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dobro je za Premijer ligu i igrača ovakav ritam da malo vidimo na kojem smo nivou i gdje smo. Vojo Ubiparip? Nemoj me to pitati molim te. Vojo je prvi strijelac, ali Tuzla City ima još dobrih igrača i nije samo on opasan. Neće biti nimalno jednostavna utakmica, ali vidjet ćemo. Analizirat ćemo i otići lavovski da se borimo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Moj Sipa, tebe Ahmetović sa 35 godina pretrči...
7 5
Plavi orkestar
Odlicno Sipa.Konacno udarac u protivnicki go i odmah pogodak.Cestitam.Za zube mora ici reklamacija.Ako ne zna bolje nek vrati pare,ima ko zna.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi