Sirigu iz Pariza u Torino
Foto: EPA

Golman PSG-a napušta klub

Sirigu iz Pariza u Torino

Midhat Šljivak

Golman PSG-a Salvatore Sirigu mogao bi pojačati ekipu Torina.

Dolaskom Kevina Trappa na Park prinčeva, italijanski golman je ostao bez pozicije prvog golmana, koju je imao godinama unazad.

Zbog toga se već dugo spominje njegov odlazak iz kluba. Interesa za 28-godišnjeg golmana ima, a kako stvari stoje, on će karijeru nastaviti u ekipi Torina.

Pregovori između zainteresovanih strana su već počeli. Već za nekoliko dana bi se transfer mogao konačno i kompletirati, te bi Sirigu u nastavku sezone mogao zaigrati u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone je italijanski golman nastupio u samo tri meča za PSG, a pored francuskog prvaka u karijeri je igrao još za Palermo, Anconu i Cremonese.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi