Široki Brijeg dovodi bivšeg člana Dinama?
FOTO: Jurij Kodrun

Kontakti uspostavljeni

Široki Brijeg dovodi bivšeg člana Dinama? · Saznajemo

Samir Mlaćo

Široki Brijeg bi u narednim danima mogao dobiti novo pojačanje. Naime, Širokobriježani su kako nezvanično saznajemo u pregovorima sa vezistom Markom Babićem (26).

Babić je nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Hrvatske, a posljednji angažman imao je u belgijskom AFC Tubize, dok je ranije nastupao  za Rudar Velenje, Istru, Dinamo Zagreb, NK Sesvete, kao i juniore Dinama.

Jučer je Široki Brijeg napustio Damir Zlomislić koji je pristupio novosadskoj Vojvodini, dok je novo pojačanje tima sa Pecare Marin Popović, nekadašnji mladi reprezentativac BiH.

Naredne sedmice Širokbriježani će na Pecari u sklopu prvog kola kvalifikacija za Evropsku ligu ugostiti slovenski Domžale.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije