6

Komentari (6)

Muho
Šokačka bratska ŠTELA vidi se iz aviona uz pomoć legije bošnjačkih prodanih duša na čelu sa Adžemom ! Željo je đaba kupio bodove od Sloge kao i Husić onaj jedan. u Posušju. Pored Zvijezde 09 jedna od ove dvije bošnjačke ekipe sigurno ispada ove godine. Ispašće ili Željo ili Tuzla City, a najprije ovaj drugi ! Tako je naredio Vico ! Husiću đabe mu se uvlačič u brabonjavi vlaški *****, ti si glavni kandidat za federalnu !
bk123
Glupa ti priča....prvo pišeš dzaba Zeljo kupio bodove, dzaba tuzla kupila bodove....a onda napadač ove što su oni kupili bodove, mislim po tvom jedni smiju a drugi NE....e sad da li je itko od navedenih kupio mi to ne znamo al možemo pretpostaviti....Al nemamo dokaza da jesu
AdmirAdmir11
Oni namjestaju a zelju i slogu pohvalit kako posteno igraju
Starigrad01
Pošteno,nema šta .Hahahahaha
user1676377964
Lagani dogovor i namještaljka. Obje ekipe za kaznu izbaciti iz lige!!
bk123
Onda nitko nebi ostao u ligi po toj logici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.